onsdag 24 maj 2017

"Dietist"... jo visst

Lite kvällsgucka på tillagning på spisen.
Gapatcho-te med ingefära & färsk citron. Tanken är att göra kroppen basisk för att jag ska bli en sämre hyresvärd till dom inneboende. 
Nu ska jag gnälla lite vilket inte hör till vanligheten, men: 

Men jag blir så förbannad på dietisten som ringer mig när jag begär näringsdrycker för diabetiker (mindre socker) att det finns "inget medicinskt belägg för att socker är farligt om man har cancer"! Hon tycker jag ska fortsätta med de jag har. 
Idag ringde hon för andra gången då jag hunnit testa dom provflaskor jag fick och när jag säger att jag tänker köra på dom nya så skrattar hon. Som om jag "tror det gör skillnad". Jag fattar inte hur man som dietist på den avdelning där cancersjuka befinner sig över huvudet taget kan vara så förvånad över att socker är skit för kroppen och cancer tycker om socker!

Bättre ta tag i saken själv för går man efter deras schema lär man ju knappast bli bättre...

2 kommentarer:

  1. Heja heja dig!
    Att sätta kroppen i ketos för att svälta cancern kanske vore något, Martina Johansson skriver enkelt o bra om sånt....ett tips bara.
    Kram Christine

    SvaraRadera
  2. Classic titanium rod in leg - Tin-Tint-Tint® - Tioga Tint®
    This classic iron rod is crafted to be microtouch titanium trim walmart a fun, easy to fit and comfortable fit. solo titanium razor The ultralight titanium rod in leg gives 토토 사이트 you titanium rainbow quartz a convenient used ford fusion titanium

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar & lite pepp! Ju fler soldater desto starkare krigare!
Kram