lördag 7 februari 2015

Jag lovar sluta gnälla

Ibland blir jag förbannad på mig själv som inte var nöjd med hur jag såg ut då. Hur jag gnällde på sneda tänder & en hy som inte va perfekt. Håret är för tunt & magen som vägrar släppa fett. Idag skulle jag ge så mycket för att få se ut så igen. Bara ett normalt utseende som inte väcker allt för många blickar.
Jag börjar bli trött på att se ut såhär & nu önskar jag att det kommer tänder på plats snart. I 3 månader har jag gått och sett ut såhär. 3 månader med blickar från folk. Därför vill jag bara se helt vanlig ut igen. 
Normal.

Jag lovar att aldrig gnälla igen. 

3 kommentarer:

 1. Vännen, glöm allas blickar! Du är vacker nu också! Det är du! Märkt av livet, men fin <3

  SvaraRadera
 2. "Gnäll" så mycket du vill! Alla klagar väl på nånting över hur man ser ut eller mår. Varför ska inte du få göra det som gått igenom så mycket på så kort tid? Tror inte någon uppfattar dig som "gnällig"
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 3. Madde! Jag känner inte dig alls. Men från den dagen jag hörde om din cancer av din mamma och började läsa dina inlägg så har jag börjat gilla dig och din starka personlighet. Du är för mig och säkert för många andra en krigare som tittar rakt in i ögonen på sin fiende utan att blunda. Du är starkare!
  Kram Nadjja

  SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar & lite pepp! Ju fler soldater desto starkare krigare!
Kram