fredag 20 mars 2015

Sociala medier

Idag är det rocka sockorna-dagen Och självfallet är vi med på det. Olika färger på strumporna för att uppmärklsamma det annorlunda, att alla är lika värda oavsett hur eller vilka vi är.
När jag i morse öppnade upp mitt facebookkonto så va det första 7 inläggen bilder på mina vänners olika strumpor. Ännu  ett bevis på det positiva som sociala medier också (!) bidrar till. Det är inte bara spidning av skit & strunt utan också ett nätverk som knyter folk samman. Ett enkelt men ett lika viktigt sätt att visa att man bryr sig. 

För övrigt i mitt liv har det hänt lite saker som säkert få har missat. Jag har fått veta att den tumör som opererades bort också är helt borta & inget nytt har uppstått. I min värld var det lite väntat men det spelar ändå upp massor av läskiga scenarion i huvudet innan man har ett svar från läkarna. Och jag hade inte förväntat mig att hon skulle ringa så jag bli hyfsat rätt innan hon berättade resultatet. Men just nu, just idag är jag tumörfri! En svindlande skön känsla! Tack till varenda en av er som står bakom och stöttar, gråter, skrattar och glädjs med mig, i allt som händer. Vilken skillnad ni gör.

Min födelsedag närmar sig med stormsteg och jag börjar bli lite nervös. Hur många kommer, vilka kommer, kommer allt räcka, kommer jag räcka till? Har försökt styra upp allt så gott jag kan, även mi själv. Provat kläder, fixat naglar, köpt nytt smink och så har jag ju (det bästa av allt) TÄNDER i munnen! Även om mitt utseende är långt ifrån vad det va förut så ska jag göra mitt yttersta för att piffa till mig på söndag. Och det längtar jag efter!
 Ska se till att damma av den här bloggen lite bättre framöver så det finns något att läsa. Men med livet i behåll och lyckan av att ha det man behöver så är det faktiskt svårare att skriva.
Och det är ju också något att reflektera över, varför är det lättare att skriva om olycka än lycka. Varför kan man inte smula ner lyckan och analysera den som man gör med tankar som är svårare?
Då borde det ju vara lättare att se lyckan om vi känner till alla tecken på den? Tåls att tänkas på.


Just nu är det i varje fall bara lycka. Lycka av att få leva & ha familj, vänner och folk som stöttar.

På 5 1/2 månad har livet tagit en rejälv vändning. Längre tid har inte gått, men jag älskar sociala medier när det gör sådan här skillnad. Fantastiskt!

#rockasockorna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar & lite pepp! Ju fler soldater desto starkare krigare!
Kram