torsdag 18 december 2014

Vanilj eller choklad?

Biverkningar. 
Jag tycker jag har varit förskonad så här långt men nu kommer det.
Att läpparna har bränt kan man ta utan större bekymmer. Man får se till att smörja in efter strålningen så har det varit helt okej.
Men idag har jag känt en märklig sträv känsla i munnen och anade oråd. Mycket riktigt så har jag fått svamp på insidan av kinden. Förbannat äckligt om du frågar mig! Jag hoppas få bukt med det, gurglar och  sprayar med silver. Koksaltlösning, sköljer efter varje måltid osv. Men måste vara mer noggrann.
Fast måltiderna ör lätträknade. En smörgås till frukost idag & en kopp kaffe. "Lunch@ vart knappt 1/4 del räkmacka & en kaffe. En näringsdryck till Mellanmål. Nästan en halv vaniljmunk & en kopp kaffe efter det. Sen en näringsdryck till & lite glass till kvällen. Jag är fullt medveten om att det inte gynnar mig på något sött att äta så lite men från att ha älskat dagens matstunder till att avsky dom.
Jag vill inte äta, det är bara jobbigt och tyvärr nödvändigt just nu. Dricker jag 6 drycker om dagen ska jag klara mig på det som dagligt intag. Ligger på stadiga 50,5 kilo nu. Men det är så svårt med maten. Jag kan inte gapa så stort, inte tugga då tandprotesen sitter Snett jämfört med mina egna tänder så bettet passar inte. Maten trillar ut där tänderna saknas och smaken är sådär. Och så lägger vi på lite svamp i truten på det. Suck. Vill inte heller bli inlagd eller få pegg i magen att matas igenom. Men det va tur att det kom en stor kartong med nya drycker pt mig idag, hemleverans minsann! Julen är därmed räddad! Så medans ni alla äter era kolor, knäck och goda julmat och oroar er för vikten, så dricker jag näringsdrycker med vaniljsmak och hoppas få behålla mina kilon! Nästa år ska jag bjuda in mig själv på ett fett jäkla julbord! 
Men i år så sitter jag brevid och är mest glad för att få sitta just brevid och inte en våning upp och titta ned! 

1 kommentar:

  1. Tufft, tufft och tufft igen! Men du sitter med dina vänner och familj, krigare omkring dig, det får bli det stora i din jul det här året! Det är större än maten! <3

    SvaraRadera

Lämna gärna en kommentar & lite pepp! Ju fler soldater desto starkare krigare!
Kram